RAW RAW

Web, Logo zidajn i branding za RAW torte

Klijentkinja nas je angazovala za izradu websajta za njen dugogodišnji biznis pravljenja sirovih kolača i tokom procesa se ispostavilo da je neophodno uraditi brendiranje proizvoda, logo dizajn, etikete

RAW torte
Beograd

Insinuacija
moderno
urbano
zdravo
sirovo
veselo

rawtorte.rs

UTISCI

” Sirova hrana je specifična sama po sebi i kada je u pitanju komunikacija sa tržištem neophodno je da uložite mnogo više napora! Raw torte kitchen Beograd, kao brend firme Natura Maxima doo, uspela je da svoj pravi imidž i svu lepotu ovog zanata pruži svojoj publici zahvaljujući našim dragim drugarima iz ZiDajn-a.

Mi smo znali šta bi smo želeli, a ekipa iz ZiDajn-a nas je saslušala. Rekli su da će predlog biti gotov vrlo brzo. Iako je sajt zahtevan, komunikacija je bila laka, brza i kada samo prvi put videli šta su uradili ostali smo bez teksta! Zašto? Baš zato što je to ono što smo želeli, a nismo znali rečima da objasnimo.
Sada, naši kupci uvek kada otvore naš sajt ,koji nam je ZiDajn uradio, kažu “Ovo je bajka, ne znamo šta pre da gledamo i šta da kupimo, mi bi sve”!
Oni su uvek tu, sve se rešava brzo, ideje se pretvaraju u realnost i ono što mi volimo. Vreme je skupo, oni to znaju i neguju nas kao klijente!
 
Želimo još mnogo dobrih projekata sa njima. “
Dr.Raw Olivera Čukić
GM Natura Maxima